Inovație și design

Gătește repede, mănâncă bine

Cu ajutorul tehnologiei patentate, cuptoarele și plitele Whirlpool cu „Al 6-lea Simț” te ajută să gătești perfect delicii precum un veritabil chef, dar cu efort minim și consum redus de energie.
Materialele premium, rezistente la uzură și murdărire se îmbină cu interfețele intuitive și cu tehnologia care lucrează pentru tine și înțelege ce îți dorești.

Descoperă tehnologia

Păstrează prospețimea gustului

Senzorii inteligenți proprii tehnologiei Whirlpool „Al 6-lea Simț” ajustează în permanență temperatura din frigider, astfel încât alimentele să fie conservate perfect, chiar și când ușa frigiderului rămâne deschisă pentru mai mult timp sau în urma unei opriri temporare a curentului electric.
Perfecțiunea glacială se răsfrânge și asupra designului, cu linii elegante și suprafețe impecabile.

Descoperă tehnologia

Simte confortul țesăturilor catifelate

Cu tehnologia Whirlpool „Al 6-lea Simț” rufele primesc o nouă viață și poftă să-ți mângăie pielea cu o atingere catifelată. Senzorii inteligenți au grijă chiar și de cele mai delicate țesături în timpul spălării și uscării, economisind energie și timp.
Designul luminos radiază în toată camera și contribuie la starea ta de bine.

Descoperă tehnologia

Descoperă perfecțiunea fără efort

Mașinile de spălat vase Whirlpool cu tehnologia „Al 6-lea Simt” stabilesc automat cât de murdară este fiecare încărcătură de farfurii și reglează constant ciclul de spălare pentru a obține rezultate perfecte în cel mai scurt timp si cu un consum minim de energie și apă.
Când vesela redevine impecabil de curată ca prin magie, preparatele arată și ele mai apetisante!

Descoperă tehnologia